2007-04-02

Ohio State och Florida till final

Lördagnattens semifinaler gick som väntat - favoriterna Ohio State besegrade Georgetown, och regerande mästarna Florida spöade UCLA i en repris på fjolårets finalmatch.
I den första matchen var fokus riktat på de stora centrarna. Ohio States Greg Oden och Georgetowns Roy Hibbert fick dock inte spela mot varandra så mycket som publiken hoppats på då båda hade foulproblem under stora delar av matchen. Vi fick dock se båda spelarna visa upp delar av sin arsenal, Oden med sin explosivitet och fantastiska rörlighet, och Hibbert med sin fina touch nära korgen.

Matchens dominant var annars Ohio States pointguard Mike Conley Jr, son till gamle trestegsmästaren Mike Conley. Conley Jr har varit imponerande mogen i sitt spel under slutspelet och har nog imponerat så mycket på talangscouterna att han kommer att anmäla sig till årets NBA-draft.

I matchen mellan Florida och UCLA spelade båda lagen inledningsvis mycket bra försvarsspel, men mot slutet av första halvlek började Florida få i bollarna allt oftare. Som tidigare så var det trion Brewr, Horford och Noah som visade vägen. För UCLA var stjärnorna Arron Afflalo och Darren Collison besvikelser.

Inatt smäller det, då är det dags för final mellan Florida och UCLA.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag tror nog att Florida vinner. Det skulle vara kul om de tog två raka titlar, fast Oden och Ohio State kan man nog inte räkna bort så snabbt.

02 april, 2007 13:45  

Skicka en kommentar

<< Home