2008-05-21

Boston pallade trycket

Boston Celtics fortsätter vara obesegrade på hemmaplan i slutspelet efter seger i första matchen mot Detroit. KG var poängbäst och effektiv, Rajan Rondo löpte amok defensivt med fem steals men Bostons hjälte var Paul Pierce.

Pierce har under många år varit en av ligans bästa swingmen och producerat på samma nivå som Kobe, T-Mac, Vince Carter och LeBron James. Pierce är i jämförelse en mindre atletisk spelare. Den bristande snabbheten kompenseras av styrka, tuffhet och smarta moves.

Jag hoppas få se Pierce matchad mot kobe i NBA-finalerna, det kommer bli en tuff kamp. Inatt spelar Kobes Lakers första Conference-finalen mot Spurs. Go Lakers!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ja Pierce kan ju vara sjukt bra.
I game 7 mot Cavs var han ju helt galen. Som du skrev, han kanske inte är kvickast eller mest atletisk men han kan ju faktiskt ta i stort sett vilket läge som helst med hög skottprocent om han är på humör. Älskade hans sköna skratt när han satte sista straffkastet som studsade en meter rakt upp från ringen men ändå gick i, och då är jag ändå Cavs-fan.

http://www.youtube.com/watch?v=AbOZ9WVKD9A&fmt=18

(Kolla in slutet)

Skulle vara roligt om Rondo lyckades pricka in någon av sina topp-matcher i den här serien också. Tycker han ser sjukt bra ut och är fantastisk att titta på när han är på G. OM han lyckade pricka in en sån match mot det här motståndet skulle nog hela han höjas ett par snäpp.

27 maj, 2008 16:22  

Skicka en kommentar

<< Home