2008-10-29

Premiär

Det är skönt att ha NBA back in my life. Att vara nattuggla med en burk Ben & Jerry's (Vanilla Toffee Crunch denna natt) framför basketen är fint som snus (Granit Portion denna natt).

Nattens match mellan Celtics och Cavs var en defensivt orienterad historia som var helt jämn till största delen. Celtics erfarenhet avgjorde till slut då man tog bättre skott, det blev seger med 90-85.

Noterat:
Paul Pierce är en grym motherfxxker. Utan tvekan Celtics bästa spelare offensivt. Kevin Garnett framstår allt tydligare som en enastående försvarsspelare och en fantastiskt allround big man, men offensivt är han inte, och har aldrig varit, någon stjärna. När det kniper så är det Pierce som bär bördan för Celtics.

Leon Powe följer upp sitt fina spel från finalserien mot Lakers med en gedigen insats. Fortsätter han att spela så bra som han gjorde inatt kommer Celtics inte att sakna P.J Brown i år.

Jag hade hoppats få se Cavs rookie J.J Hickson, men han kom för sent till lagets samling innan matchen och bänkades av coach Mike Brown.

Mo Williams verkar funka bra i Cavs, han sköt bra utifrån och pushade bollen vid ett par tillfällen.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Håller med, så himla gött att det drar igång igen! Nu vet man vad man ska göra det första när man kliver upp ur sängen på morgonen - kolla alla highlights från natten!

Ah, NBA.....

29 oktober, 2008 22:40  

Skicka en kommentar

<< Home