2008-04-11

Inga dvärgar i slutspelet

Inatt spelade Golden State Midgets a.k.a Warriors uselt försvar i fjärde quartern i kniven-mot-strupen-matchen mot Denver Nuggets, och gör man det i en så viktig match blir det inget slutspel. Chansen finns men ser försvinnande liten ut. Tråkigt, eftersom kortisarna spelar väldigt sevärd boll och har potential att ösa i 40 pinnar i vilken quarter som helst. Att de dessutom sedan ifjol har en status som Giant Slayers hade ju gjort slutspelet än mer intressant om de är med.

Några som är klara för slutspel är mina hjältar i Phoenix Suns. De lyckades tvåla till San Antonio häromnatten, trots att oddsen var emot dem. Skönt. Om jag tidigare var tveksam till införskaffandet av Shaq så är jag nu grymt positiv. Shaqs storlek satte käppar i hjulet för Tim Duncan som ju är Spurs nyckel till framgång.

Nu handlar det om att skaffa sig en bra position inför slutspelet, och just nu är allt så oklart att det är svårt att veta vem som får möta vem, men att vinna matcher ökar i alla fall teoretiskt chansen att få en bra motståndare i första rundan.

Inatt spelar Suns mot Rockets, och Lakers mot Hornets, och båda matcherna kommer att ge utslag i slutändan. Kolla ESPN.com för det aktuella läget.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Lite synd faktiskt.

15 april, 2008 13:14  

Skicka en kommentar

<< Home