2008-04-25

Sammanfattning av läget

East

Lag: Boston (1) - Atlanta (8)
Ställning: 2-0
Prognos: Boston vinner 4-0
Kommentar: Boston är för bra (eller så är Atlanta för dåliga) för att det här ska kunna bli en jämn serie. Uppvärmning för Boston.

Lag: Detroit (2) - Philadelphia (7)
Ställning: 1-1
Prognos: Detroit vinner 4-2
Kommentar: Philly överraskade med seger i första matchen, men de gamla rävarna i Pistons ska inte ha några problem med 76ers i en serie. X-factor är 76ers unga garde, blir Louis Williams och Thaddeus Young hetare än heta så kan det bli en skräll.

Lag: Orlando (3) - Toronto (6)
Ställning: 2-1
Prognos: Orlando vinner 4-2
Kommentar: Dwight Howard är det starkaste som skådats i ligan sen Shaq var stark, och det räcker långt mot ett spelskickligt men soft Toronto.

Lag: Cleveland (4) - Washington (5)
Ställning: 2-1
Prognos: Cleveland vinner 4-3
Kommentar: Cavs åkte på rejält med stryk inatt, det såg stundtals ut som deras guards aldrig hade lirat slutspelsbasket förut. Med LeBron i laget kan man aldrig räkna ut Cavs, tror att det här blir en intensiv fejd ända in i kaklet.

West

Lag: L.A Lakers (1) - Denver (8)
Ställning: 2-0
Prognos: Lakers vinner 4-1
Kommentar: L.A ser oförskämt starka ut och är helt klart det bättre laget. Jag tror dock att Denver kan knycka en match när lakers redan börjat tänka på andra rundan.

Lag: New Orleans (2) - Dallas (7)
Ställning: 2-0
Prognos: New Orleans vinner 4-2
Kommentar: Chris Paul är the shit, men jag trodde inte han skulle hålla den här nivån som debutant i ett slutspel. Dallas är bra, men med Paul i högform är Hornets tamejfan bättre.

Lag: San Antonio (3) - Phoenix (6)
Ställning: 2-0
Prognos: Phoenix vinner 4-3
Kommentar: Man måste vara optimist. Go Suns Go! Match 3 inatt, jag kommer att bita ner naglarna till armbågen.

Lag: Utah (4) - Houston (5)
Ställning: 2-1
Prognos: Utah vinner 4-2
Kommentar: I denna serie trodde alla att hemmaplansfördelen skulle bli avgörande, men hittills har bortalaget vunnit varenda match. Utah vinner för att de har fler vapen.